کاشت ناخن؛ مزایا، معایب و نحوه کاشت ناخن

کاشت ناخن جزو مهم ترین کارهای زیبایی است که خانم ها این روزها انجام می دهند. ناخن های کاشته شده ظاهری زیبا و جذاب داشته و می توانند رنگ و روی جذابی به ناخن ها ببخشند. خانم ها نه تنها برای زیبایی ناخن از این روش استفاده می کنند، بلکه برای پوشاندن عیوب ناخن هایشان و همچنین رنگ پریدگی ها هم از این روش استفاده می کنند.

همچنین در نظر داشته باشید که برخی از افراد به جویدن ناخن عادت دارند یا ناخن های شکننده ای دارند؛ استفاده از ناخن های کاشت شده، گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. اما بدون شک هر چیز مصنوعی که استفاده می کنیم، مزایا و معایب خاص خود را دارد. اگر دوست دارید بیشتر در مورد کاشت ناخن و مزایا و معایب و حتی نحوه انجام آن اطلاعات بیشتری کسب کنید، در این مطلب بیشتر در مورد آن صحبت می کنیم.

کاشت ناخن چیست؟

زیبایی ناخن ها برای خانم ها بسیار مهم است. بیشتر خانم ها ناخن های بلند و لاک زده را دوست دارند. اما به دلیل انجام کارهای روزانه و یا حتی داشتن ناخن های ضعیف، شاید نتوان ناخن ها را همیشه مرتب و لاک زده و بلند نگه داشت.

اینجا است که روش های مراقبتی و زیبایی ناخن به داد ما می رسند. کاشت ناخن یکی از رایج ترین روش هایی است که برای بلند نشان دادن ناخن ها از آن استفاده می کنند. حتی از این روش برای شکیل تر و یک دست کردن شکل ظاهری ناخن ها هم استفاده می کنند. کاشت ناخن در واقع یک روش مصنوعی است که برای زیبایی بیشتر ناخن ها از آن استفاده می کنند.

به موازات ترند شدن این روش زیبایی ناخن، انواع آن نیز به وجود آمده است. طبیعتا هر کدام از آن ها نیز روش های خاص خود را دارند. در ادامه به بیان برخی از متداول ترین روش های کاشت ناخن، مزایا و معایب و آن می پردازیم.

مزایای استفاده از روش کاشت ناخن

 زمانی که صحبت از کاشت ناخن می شود، در کنار زیبایی که به ناخن ها می بخشد، می توانیم به مزایای دیگری هم اشاره کنیم.

  • شکل ظاهری ناخن ها را زیبا کرده و آن ها را یکدست نشان می دهد.
  • از شکستن پی در پی ناخن ها جلوگیری کرده و رنگ آن با ثبات است.
  • دوام و استحکام زیادی دارد.
  • تنوع شکل و طرح آن نسبت به ناخن های طبیعی بیشتر است.
  • می تواند نقش اصلاحی در ناخن های بد فرم داشته باشد.
  • تا حد زیادی می تواند اختلال جویدن ناخن را درمان کند.
  • نقش محافظ ناخن های اصلی را ایفا می کند.
  • ناخن های کوچک یا بسیار بزرگ را می توان به یک فرم یکسان و زیبا درآورد.

معایب کاشت ناخن

در کنار مزایایی که برای کاشت ناخن بیان کردیم، معایبی هم وجود دارد که شاید دانستن آن ها کمک کننده باشد. برخی از شایع ترین معایب کاشت ناخن شامل موارد زیر هستند.

  • رشد ناخن اصلی تحت تاثیر قرار گرفته و ممکن است ناخن به مرور زمان کدر و ضعیف شود.
  • در صورت کاشت ناخن پشت سر هم بدون استراحت دادن به ناخن، ممکن است ناخن های اصلی دچار مشکل شده و به مرور زمان تغییر شکل دهند.
  • عفونت و ابتلا به قارچ از بزرگترین معایب استفاده از این روش زیبایی ناخن است.
  • برخی از افراد به مواد استفاده شده در ناخن های مصنوعی حساسیت داده و دچار راش و زخم پوستی می شوند.
  • ناخن های زیر کاشت نازک شده و خط خط می شوند.
  • امکان بروز التهاب در اطراف ناخن و از بین رفتن لایه محافظ آن وجود دارد.

چطور از مضرات کاشت ناخن جلوگیری کنیم؟

بدون شک مضرات و معایبی که برای استفاده از روش کاشت ناخن وجود دارد، ممکن است تاثیراتی دائمی بر روی ناخن ها داشته باشد. اما همیشه راه حلی برای جلوگیری از ضرر آن نیز وجود دارد.

اگر می  خواهید از این مشکلات دور باشید، پیش از هرچیز مطمئن شوید که آرایشگر شما از بهترین مواد اولیه برای کاشت استفاده می کند. در کنار آن باید در کار خود حرفه ای بوده و به دست های شما آسیبی وارد نکند.

مورد بعدی رعایت بهداشت است. حتما در نظر داشته باشید که ناخن کارتان باید از لوازم مخصوص برای ناخن های شما استفاده کرده و یا آن ها را با الکل و مواد ضد قارچ به خوبی ضدعفونی کند.

به عنوان توصیه آخر باید بگوییم به ناخن های خود استراحت دهید. شاید کاشت ناخن بسیار زیبا و شکیل به نظر برسد و در روحیه شما بسیار تاثیر گذار باشد؛ اما بهتر است همیشه 3 ماه به ناخن های خود استراحت دهید و اجازه دهید ناخن های طبیعی شما دوباره رشد کنند.

این دوره به ناخن اجازه می دهد دوباره ترمیم شود. این ترمیم از تغییر شکل و از بین رفتن ناخن اصلی جلوگیری می کند. به طور کلی اگر ناخن های خودتان دچار مشکل بزرگی نیست، در دوره های طولانی مدت از کاشت ناخن استفاده کنید.  می توانید سالی دو الی سه بار از آن استفاده کرده یا مناسبت های خاص مثل عیدها و مراسمات مهم را برای کاشت ناخن انتخاب کنید. یا از روش های کمتر تهاجمی مثل لاک های ژلیش و… استفاده کنید.

لوازم مورد نیاز برای انجام کار

برای این که کار کاشت ناخن را شروع کنید، به یک سری لوازم و مواد اولیه نیاز دارید. این مواد در واقع لوازم اصلی کار به حساب می آیند. اگر می خواهید این کار را شروع کنید، یا اطلاعات بیشتری در مورد این کار زیبایی به دست آورید، بد نیست با ابزار کار بیشتر آشنا شوید.

آشنایی با ابزار کار به شما کمک می کند در صورت خرید، بهترین مواد اولیه و بهترین ابزارها را شناخته و از آن ها استفاده کنید. لیست لوازم مورد نیاز به شرح زیر هستند.


خرید وسایل کاشت ناخن از فروشگاه جم به صورت عمده و تکی امکان پذیر است.


نحوه انجام کاشت ناخن

نحوه کاشت ناخن

کاشت ناخن روش های زیادی دارد. قطعا هر روش دارای ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود است. اما این که با نحوه کاشت ناخن و روش های مختلف آشنا شوید، در آینده برای شما مفید بوده و به انتخاب بهتر کمک می کند. معروف ترین روش های کاشت شامل موارد زیر هستند.

1. روش قالبی

یکی از ساده ترین و سریع ترین روش هایی که برای کاشت استفاده می شود، روش قالبی است. در این روش از یک قالب مصنوعی برای قالب گرفتن مواد استفاده می کنند تا روی ناخن قرار بگیرید.

مشکل اصلی این روش این است که به رطوبت حساس بوده و در طی 24 ساعت بعد از کاشت، نباید خیس شود. پس اگر برنامه استخر دارید و یا می خواهید حمام کنید و ظرف ها را بدون دستکش بشویید، این روش را فراموش کنید.

اگرچه این روش سریع است، اما به همان اندازه نیز شکننده بوده و مستعد ایجاد قارچ هم می باشد. برای این روش از موادی مانند سوهان، پرایمر، قالب کاشت، تاپ شاین و پودر کاشت و ژل یا لیکویید استفاده می شود.

نحوه انجام آن در 5 مرحله انجام می شود.

  1. بیس سازی
  2. آماده کردن مواد و گذاشتن در قالب
  3. گذاشتن قالب روی ناخن
  4. سوهان کشی
  5. استفاده از تاپ شاین و خشک کردن آن با دستگاه فرابنفش

اگر از این روش استفاده کردید، در نظر داشته باشید که بعد از بلند شدن ناخن های زیرین خود، شکل ظاهری ناخن ها تغییر کرده و متوجه می شوید که وقت ترمیم آن رسیده است. ناخنکار شما برای انجام ترمیم مجبور است تمامی مراحلی که در بالا اشاره کردیم را دوباره تکرار کند.

2. روش پودری

روش پودری برای استفاده در ناخن ها بسیار محبوب است. این روش به دلیل دوام و استحکام بالایی که دارد، در بین خانم ها از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای کاشت با این روش از موادی مثل پودر کاشت، لیکویید و پمپ آن، ضد قارچ، لاک الکل، بافر و… استفاده می کنند.

روش پودری کاشت به دو دسته پوشاننده و شفاف تقسیم می شود. در روش پوشاننده، از پودر مات برای انجام کار استفاده می شود. اما در روش شفاف، از پودرهای شفاف استفاده می شوند.

مراحل انجام کار آن نیز ساده بوده و تنها در دو سه مرحله خواهد بود. ابتدا باید زیر سازی و تیپ گذاری انجام دهید. بعد از آن وارد مرحله پودر گذاری و سوهان کشی می شوید. در نهایت نیز از روغن تقویتی و نرم کننده اطراف پوست ناخن استفاده می کنید. می توانید ژلیش ناخن یا برق ناخن نیز روی ناخن استفاده کنید. این مرحله اختیاری است.

برای ترمیم این روش هم باید تمام پودر حذف و دوباره مراحل کاشت به روش پودری تکرار شود. در غیر این صورت نتیجه کار می تواند نامرتب و ناشکیل به نظر برسد.

این روش کمترین خطر ابتلا به قارچ را داشته و هیچ گونه حساسیتی به رطوبت و آب ندارد. بنابراین می توانید با خیال راحت فعالیت روزانه خود را انجام دهید.

تنها مشکلی که این روش دارد، زمانبر بودن آن است. معمولا دو الی دو و نیم ساعت برای کاشت ناخن به این روش زمان لازم دارید. پس اگر این روش را انتخاب کردید، مطمئن شوید که وقت کافی برای انجام آن دارید.

3. کاشت ناخن ژلیش یا ژله ای

یکی از زیباترین و شکیل ترین روش هایی که برای ناخن ها استفاده می شود، استفاده از روش ژله ای است. این روش دقیقا همان روش پودری است. یعنی تمام مراحل و مواد اولیه آن ها مشابه است.

اما تنها چیزی که این روش را از روش پودری متمایز می کند، استفاده از ژل روی ناخن ها در مرحله آخر و استفاده از دستگاه یو وی یا دستگاه نور فرابنفش است. این دستگاه ژل را خشک کرده و آن را مستحکم می کند.

به طور کلی این روش ناخن های محکم، شفاف و زیبا و شکیل به شما بخشیده و در این روش شکل دادن به ناخن ساده تر و راحت تر خواهد بود. این روش نیز هیچ حساسیتی به آب و رطوبت نداشته و حتی وقت کمتری هم برای کاشت از شما خواهد گرفت.

خوشبختانه خطر ابتلا به بیماری های قارچی در این روش کمتر بوده و آسیب کمتری به ناخن ها وارد می شود. اما مدت زمان ترمیم آن هنوز 1 ماهه تا 40 روزه بوده و اگر آن را ترمیم نکنید، ممکن است ناخن هایتان شکل زشتی به خود بگیرد.

4. روش ترکیب پودر و ژلیش

همان طور که از نام این روش مشخص است، در واقع ترکیبی از هر دو روش ژلیش و پودر است. مراحل انجام آن نیز مشابه دو مورد دیگر است. به این ترتیب که تمام مراحل کاشت ناخن پودری و ژلیش انجام می شود.

از دو روش قبلی برای طراحی های ساده استفاده می شود؛ اما این روش را برای ناخن مرمریت، دیلینگ، سیلک، آکواریوم، اکلیلی، بیبی بومر یا هایلایت و فرنچ استفاده می کنند.

در واقع ترکیب رنگ ها است که این روش را جذاب  می کند. استفاده از این روش هزینه بر و زمان بر است. به این صورت که مجبورید ساعت های زیادی را منتظر ترکیب رنگ یا طرح هایی که روی ناخن اعمال می شوند باشید و در آخر باید صبر کنید تا خشک شده و شکل بگیرند.

در نهایت سوهان و مرتب کردن نیز باید انجام شود. این روش اگرچه گران قیمت است، اما برای مدت زمان زیادی باقی مانده و احتمال ابتلای شما به بیماری های مختلف را کاهش می دهد.

روش هایی مثل کاشت ناخن با فرمر، کاشت ناخن اکلیلی، کاشت ناخن دیپینگ، هایلایت و… تمامی زیر مجموعه ای از روش های بیان شده بوده و هیچ روش تازه ای ندارند.

هر کدام از این ها بسته به روشی که برای کاشت انتخاب می کنید، دارای شرایط خاصی بوده و ممکن است مدت زمان کم یا زیادی را برای کاشت آن ها صرف کنید.

تشخیص ناخن کار ماهر و مواد اولیه باکیفیت

ممکن است بارها به مراکز آرایشی برای کاشت ناخن مراجعه کرده باشید. در این صورت تا حدودی فرق مواد اولیه باکیفیت و ناخن کار خوب را می توانید تا حدودی تشخیص دهید.

اگر به تازگی می خواهید برای زیباتر کردن ناخن هایتان یا هر دلیل دیگری از روش کاشت استفاده کنید، بد نیست بدانید در حین کار نباید دردی را احساس کنید و یا جایی از دستان شما زخمی شود.

در این صورت یا ناخن کار ماهر نیست و یا تازه کار خود را شروع کرده  است. مورد بعدی این است که مواد اولیه ای که روی ناخن شما گذاشته می شود، نباید ترک بخورد. اگر ترک روی آن مشاهده کردید، به احتمال زیاد مواد اولیه ای که برای کاشت ناخن شما استفاده شده باکیفیت نبوده است.

اگر بعد از یکی دو روز در کارهای روزانه آسیبی را در ناخن های کاشت شده مشاهده کردید، پس بدانید که مواد باکفیت نبوده و یا زیاد سوهان کشی شده است. تمامی این موارد می توانند نشانه هایی برای بی کیفیت بودن مواد باشند.

یک ناخن کار حرفه ای به طور کامل با موادی که استفاده می کند آشناست. حتی می داند کجا باید ضخامت را زیاد و کجا آن را کاهش دهد. اگر مواد اولیه هم باکیفیت باشد ولی ناخنکار یا آرایشگر استفاده از آن را نداند، ممکن است حتی به ناخن های شما نیز آسیب برساند.

آیا کاشت ناخن برای همه مناسب است؟

با همه تفاسیری که در مورد کاشت ناخن داشتیم، سوال این است که اصلا کاشت ناخن برای همه مناسب است یا فقط مخصوص یک عده است؟

در پاسخ باید بگوییم که موارد پزشکی بزرگترین مانع برای استفاده از روش ناخن های کاشت شده است. اگر جزو موارد زیر هستید، استفاده از این روش را کنار بگذارید.

  1. دچار بیماری های قارچی به خصوص در بخش پوست دست خود هستید.
  2. از اگزمای شدید در دستان خود رنج می برید.
  3. اگر بیماری هایی مانند سرطان یا اچ آی وی دارید، جدا از کاشت ناخن خودداری کنید.
  4. اگر بیماری هایی مانند عدم انعقاد خون دارید، این کار را انجام ندهید.
  5. سیستم ایمنی ضعیف را جدی بگیرید، زیرا ممکن است با کاشت ناخن فورا بیمار شوید.
  6. در نهایت اگر باردار هستید، تحت هیچ شرایطی کاشت ناخن انجام ندهید. موادی که داخل آن وجود دارد، برای جنین شما مضر بوده و حتی می تواند وضعیت سلامت جسمانی خودتان را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

هر چند وقت یکبار باید ناخن کاشت شده را ترمیم کنیم؟

بسته به رشد ناخن و روش کاشتی که انتخاب کرده اید، باید طی فواصل مشخصی آن را ترمیم کنید. عدم ترمیم می تواند به ناخن های اصلی شما آسیب وارد کند.

به طور کلی اگر آرایشگر شما از مواد اولیه خوب استفاده کرده باشد، هر 3 هفته الی 1 ماه یکبار به ترمیم ناخن هایتان نیاز پیدا می کنید. در برخی از افراد ممکن است رشد ناخن ها زیاد بوده و هر دو هفته یکبار به ترمیم نیاز پیدا کنند.

سخن آخر

اگر بخواهیم در مورد کاشت ناخن و مزایا و معایب آن صحبت کنیم، می توانیم هزاران صفحه در موردش بنویسیم. اما به طور کلی و در این مطب به مهم ترین مزایا و معایب آن اشاره کرده و در مورد هر کدام از آنها توضیح دادیم.

چیزی که مسلم است، کاش مداوم ناخن و ریمو کردن آن می تواند ناخن های اصلی شما را ضعیف کند. اما استفاده از این روش برای کسانی که ناخن های کوتاهی داشته و برای تنوع از آن استفاده می کنند، روش بدی نیست. در هر صورت در مورد کاشت ناخن باید به کسی که کار را انجام می دهد و مواد اولیه آن نیز توجه کنید. بدون شک افراد خبره ای که از مواد اولیه باکیفیت استفاده می کنند، شما را دچار مشکل نخواهند کرد.

اگر در زمینه کاشت ناخن و زیبایی ناخن در حال فعالیت هستید، حتما از مواد اولیه باکیفیت استفاده کرده و کمیت را فدای کیفیت نکنید. مشتریان شما حتما متوجه کیفیت خواهند شد. می توانید محصولات مورد نیاز خود را به صورت آنلاین خریداری کرده و مطمئن شوید که از بهترین متریال ها برای ناخن ها استفاده می کنید.

برو به بالا